Ineken viert 3 jaar!

Straf zulle! Dit plekje viert zijn derde verjaardag vandaag.

Nog altijd, en nog veel meer dan bij de start, zeer tevreden met mijn buitenverblijf. Ik voel me hier thuis.

Ik durf zelfs te stellen dat ik niet zou staan waar ik sta vandaag, zonder deze plek. Het zoeken naar de juiste woorden om uit te drukken wat er zich in mijn hoofd afspeelt, heeft me geholpen mijn innerlijke stem naar buiten te brengen. In de echte wereld.

Conclusie: we gaan er gewoon mee door. Dat gaat me hier goed af en ik vind het fijn dat ge hier komt lezen. Zo af en toe wat meer reactie zou me wel deugd doen. Een iets beter idee hebben van wie hier allemaal langskomt. Het zou een fijn cadeau zijn voor de derde blogverjaardag. Zeg dus eens “hallo” als je op bezoek kwam. Echt, het is geen één-april-grap.

Voila zie, drie jaar geleden zou ik dit niet durven schrijven hebben, maar nu dus wel. 🙂

58 gedachten over “Ineken viert 3 jaar!

  1. Proficiat meid mijn …
    Doorgaan en genieten, bevrijden en duiden, ontroeren en doen lachen, relativeren en op scherp zetten, etc … etc …

    Het genot is … het verwachte genot … en we verwachten nog VEEL ;-))

    Een trotse pa … snik … snik … snik

    Like

  2. Nog steeds je allergrootste fan en meelezer! Veel slikken bij het lezen van je mooie woorden en verhalen, herinneringen ophalen. Soit, ook naar dit buitenverblijf kom ik heel graag 😉! Proficiat met je derde verjaardag en dat er nog vele mogen volgen! Dikke 💋 van kleine zus

    Like

  3. Proficiat!
    Ik weet niet meer juist hoe en wanneer ik hier terecht kwam maar steeds vaker herkende ik een bepaald persoon in de dingen die je schreef… Die straffe madam van (toen) op Ketnet, die madam die het enkele jaren geleden zo zwaar te verduren kreeg met de dood van haar papa en vervolgens mama… Da’s mijn nicht bijgod!
    Doe zo verder zou ik zeggen want ik kom hier graag 🙂

    Like

  4. Gefeliciteerd met je “blog”verjaardag, … en wij lezen graag met jou mee, … en reacties zijn superfijn en ik probeer altijd iets achter te laten al is het maar een “like”, …

    Like

    • @ Stijn: Je bent de eerste van ongeveer 150 “leachers” (is dat de term?) van de voorbije 12 uur die reageert. Merci! 🙂 Maar ik snap het wel, ik heb jaren blogs gelezen zonder te reageren. Ik ben pas beginnen reageren toen ik zelf een blogger werd.

      Like

      • Eerlijk is eerlijk: ik heb zelf ooit ook een beetje geblogd (trouwreis, en later verbouwing) en ik vond reacties ook altijd leuk … En de serrefotos spreken mij hier erg aan: ik heb zowat 8 jaar vakantiejob gedaan bij een chrysantenkweker, en in’t seizoen zou ik in hoge nood nog wel eens op de camion durven kruipen om een vrachtje naar Aalsmeer te voeren 😉

        Like

  5. Mooie verhalen, de ene keer ontroerend, de andere keer lachwekkend en dan soms ook nog wel eens heel serieus, ze blijven me boeien!
    Teksten, één voor één geschreven in een stijl die doet lezen.
    En dan de foto’s, pure kunst!
    Blijven doen, Ina, ik wil ze niet missen…. XOXO Bibi

    Like

  6. Hallo! Ik volg je sinds begin dit jaar, via Tales from the Crib geloof ik … Jouw 52-fotoreeks heeft me erg aangesproken en ik ben elke keer jaloers hoe je maar 3 foto’s post. Ik kan namelijk nooit kiezen en heb er meestal een stuk of 10 :-).
    Nu ik weet dat je graag reacties krijgt, zal ik proberen vaker te reageren ;-).

    Like

      • Dat zou leuk zijn! Ik ben trouwens ook benieuwd naar je ervaring met je fototoestel. Ik wil zelf binnenkort een reflex camera kopen maar ben er nog niet uit welke …

        Like

      • @ Anneleen: Heel content van mijn compact machientje! Maar het is wel creatief fotograferen met vast objectief. Ik vind het vooral handig om overal mee naar toe te sleuren en toch superkwaliteit van beelden te hebben.

        Like

  7. Annie,

    Ben heel blij dat je de afgelopen tijd door o.a deze blog dichter bij jezelf gekomen bent. En dat je zelf zo nog meer ontdekt hebt wat een tof mens je bent.

    Een dikke zoen vanuit Thailand en al (bij deze heb ik waarschijnlijk de prijs voor ‘verste reactie’ gewonnen!),
    Gitte xx

    Like

  8. Ik reageer, dus ik ben … “een fan”!

    Schone, liefdevolle, hartverwarmende schrijfsels Ineken!
    Heb het je al gezegd, maar bij deze staat het ook zwart-wit.
    Ik blijf je volgen zolang het kan, veel reageren doe ik niet maar de keren dat ik het deed waren impulsieve reacties recht uit het hart, ly.T.V

    Like

  9. Hey Ina, via via hier terechtgekomen, verwonderd dat JIJ het was en nu wekelijks genieten van de prachtige foto’s die je maakt van je zonen. Een beetje binnenkijken in jullie gezinsgeluk, daar geniet ik wel van 🙂
    En ja, ook ik ben dus een ‘leacher’…

    Proficiat met je 3e blogverjaardag
    Julie

    Like

  10. Jij staat in mijn bladwijzer en ik kom regelmatig piepen. Zo wordt de afstand en het gebrek aan tijd om af te spreken gecompenseerd.
    P.S.: data volgen😉

    Like

  11. ik reageer zelden (wist niet dat dit zo geapprecieerd werd :)) ), maar voila: hierbij proficiat met je blogverjaardag. Beetje jaloers dat bloggen nog niet bestond toen mijn pubers klein waren. Ik geniet dan ook des te meer van je blog en van de mooie herinneringen die jij nu wel hebt. Doe zo voort!

    Like

  12. Ik loop regelmatig eens binnen op jouw en andere blogs maar reageer nooit. Vandaag ben ik al zo verrast en geïnspireerd geweest door gesprekken met bekenden en onbekenden dat ik nu eens het lef heb gevonden om toch hallo te komen zeggen. Omdat je dat vraagt.

    Ik geniet ven je schrijven en je beelden.

    Succes en gefeliciteerd!

    Like

  13. Pingback: een jaar en nog wat | Mafaldine

  14. Ik lees ook mee!! En ik ben nalatig in reageren, iets van zelf geen blog hebben ;-). Toffe fotoreeks en ik hou ervan om je schrijfsels te lezen. Zelf heb ik ook twee zoontjes, eentje van bijna 3 jaar en eentje van 8 maanden.
    Schrijf vlijtig verder!!

    Like

  15. Dag Ina,
    Ik volg je blog ook. Via Gitte hier terecht gekomen en ik vind het heel tof om je van ver een beetje te volgen. Je foto’s en teksten zijn heel mooi.
    Veel groetjes
    Leen

    Like

Plaats een reactie