Polabora #fanvan #giveaway

Polabora_Lentefeest_3

Eén jaar geleden hadden we een Lentefeester. Ik heb me toen heel wat uren geamuseerd met de voorbereidingen. Ik legde hier al uit hoe graag ik me in mijn eentje verlies in creatief bezig zijn. Pure ontspanning. Nadenken over de uitnodiging, tekstjes zoeken (lang leve De wereld van Sukha) om in kleine schriftjes te stikken, foto’s uitzoeken voor een bladwijzer, een helderblauw dagje zee combineren met een fotoreportage van het feestvarken, kaartjes voor de klasgenootjes plakken en enveloppen voor de genodigden stempelen. Echt mijn ding.

Polabora bleek een goede keuze om mijn ideeën te realiseren. Ik ontdekte hen via Instagram en was onmiddellijk weg van hun aanbod retro style prints. Toen ik doorhad dat het een start-up is van twee Gentse jongens verdubbelde mijn enthousiasme. Ge scoort hier gratis extra punten door ondernemend én van Gent te zijn. Sorry, kan er niks aan doen.

Ze doen dat geweldig, Steve en Giovanni. Ze leveren mooie, kwalitatieve en vooral betaalbare prints waarbij kleine details zorgen voor een klein feestje tijdens het uitpakken van je pakket (mooie doosjes voor de grotere prints, mapjes voor de kleinere prints en retro strips, mini-wasknijpertjes om je foto’s op te hangen, …). Toen ik hen mailde met mijn idee om lezers te verrassen tijdens mijn verjaardagsmaand, kreeg ik diezelfde avond nog een positief antwoord. Eén van jullie krijgt een vintage booster set cadeau! Vijftig prints van je favoriete foto’s om je interieur mee op te vrolijken. Laat gewoon een spreekwoordelijke gil achter als reactie.

Het plan was om alle winnaars bekend te maken op 1 mei, maar ik weet nu al dat ik mijn deadline niet haal. Er staat dit weekend opnieuw een lentefeest op het programma, met de hangar van onze azaleafabriek als feestlocatie. Het dochtertje van mijn kleine zus is aan de beurt. Volgende week dan maar. Waag dus gerust nog je kans op een gratis foto op forex of een exemplaar van Shoot!

21 gedachten over “Polabora #fanvan #giveaway

 1. Wauw, wat een supermooie foto’s! Wij hebben nog een vol jaar voor er een lentefeest/groeifeest/hoera-ik-ga-naar-de-lagere-school-feest aankomt, maar je geeft me nu al heel goede ideeën. Bedankt ook om reclame te maken voor polabora, ik had er nog nooit van gehoord en ben blij dat ik ze ontdekt heb (heerlijk concept én free shipping worldwide, woehoew!)

  Geliked door 1 persoon

 2. Polabora is fantastisch! En jij ook! Prachtige foto’s en tips van onze lentefeester door onze huisfotografe 🙂 ❤ Polabora die er mooie retroprints van maakt! Laat dat lentefeest in feestzaal Azalea nu maar komen … Polabora biedt trouwens een ongelofelijke klantvriendelijkheid aan! Wegens problemen bij Bpost kon niet gegarandeerd worden dat de prints tijdig zouden arriveren, daarom zochten ze bij Polabora kosteloos naar een oplossing om u tegen te zeggen! Dus, allen snel daarheen! En oh ja … GGGGIIIIIIIIIIIILLLLLLLL 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Foto’s afdrukken, ik kom daar eigenlijk bijna nooit aan toe… Spijtig eigenlijk, dit lijkt me een goeie om dat dan toch maar eens te doen. En Belgisch, vind ik altijd super. Ik kende ze niet, bij deze beloof ik plechtig nu al 50 foto’s uit te zoeken en ze ook te laten ontwikkelen als ik niet win! Nem, het staat op papier, ah nee het net!

  Geliked door 1 persoon

 4. Geweldig toch?!! Ik ben helemaal fan van jouw stijl; enerzijds de eenvoud, gecombineerd met een perfecte combinatie aan kleuren maakt het vastleggen van het moment een eeuwig mooie herinnering. Jouw foto’s zeggen veel over wie je bent als fotografe; DE MAX! Wil het toeval dat Bram ook heel mooie portretten kan maken. Ik voel het, hier zit toekomst in startende met ‘Polabora’. Ik onthoud dit voor ons volgende lentefeest.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: