Cadzand #fanvan #giveaway

Ik en mijn mannen zijn hevige fan van Cadzand. Niks nieuws voor wie hier regelmatig leest. Als nostalgische ziel krijg ik het helemaal warm van de mooie jeugdherinneringen die ik op het strand verzamelde samen met familie en vrienden.

Cadzand - 01Toen we 4 jaar geleden ons droomhuis in ons dorp voor onze neus zagen wegglippen, beslisten we aan zee een toevluchtsoord te kopen. Een plek te zoeken om af en toe de constante aandacht die de bloemen vragen even te negeren. Ik dacht al snel aan de mooie Zeeuwse kust. In Cadzand werden net op dat moment een aantal nieuwbouwprojecten afgewerkt. Na een eerste rondleiding in het gebouw was ik onmiddellijk verkocht en niet veel later, toen het definitief van ons was, heb ik me uitgeleefd om het helemaal naar mijn smaak in te richten. Ik was best trots toen bleek dat Britt en Tom (je weet wel, van Woonblog en Wolf en Wolkje) ons stekje kozen uit hun lijstje leuke appartementjes voor een last-minute weekendje aan zee. Nog eens merci opmerkzame Ilse, om me hiervan op de hoogte te brengen!

Bovendien zijn we heel tevreden over de samenwerking met het verhuurkantoor Duinhof Holidays, dat speciaal voor dit project opgericht werd. We hoeven niks op te volgen qua verhuur en schoonmaak, en lezen telkens weer positieve reacties in het gastenboekje. Ook als eigenaar kunnen we gebruik maken van hun service. Mooi opgemaakte bedden en zachte badhanddoeken bij aankomst. Za-lig!

Elke keer opnieuw zijn we overweldigd door het rustgevende effect van een weekendje Cadzand. We rijden op vrijdagavond de ondergrondse parking in (superhandig), nemen de lift, beslissen wie van de jongens op het knopje van de 3de verdieping mag drukken (jah, zo gaat dat), duwen de deur open, ik zeg mijn standaardzinnetje “tishiertochschoonhé”, we trekken al naargelang het seizoen en de weersomstandigheden slippers of laarzen aan, nemen de lift naar beneden (om de zen te bewaren letten we erop dat niet dezelfde zoon snel op het liftknopje duwt), steken de straat over, en snuiven uiteindelijk de heerlijke zeelucht op met het strand onder onze voeten, terwijl we genieten van het uitzicht. Stress, spanning of gejaagdheid smelten als vanzelf weg. Of er nu zon is of niet.

Ik heb deze keer niemand moeten mailen met mijn idee voor deze verjaardagsmaand. Mijn superman was onmiddellijk akkoord om een weekendje of midweek (wat je het beste uitkomt) weg te schenken aan een lezer. Deze afsluiter geldt wel enkel voor inwoners van Blogland, want dat is het enige wat we in ruil vragen: een verslagje op je blog achteraf. Dus: blog je, heb je zin in een gratis verwenweekendje aan zee en ben je bereid er een verslagje over te schrijven, reageer dan snel. Wie weet stuur ik je volgende week deze cadeaubon op! En denk je nu: wat jammer dat ik niet blog … Je kan natuurlijk gewoon zelf een weekendje boeken. 🙂 Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Cadzand_Cadeaubon

34 gedachten over “Cadzand #fanvan #giveaway

 1. Oh wauw, wat een mooi idee! En wat een leuk plekje. Ik twijfel zelf ook al lang, we twijfelden even aan de Belgische kust, maar ik blijf het te duur vinden. Misschien is Cadzand wel een ideaal alternatief eigenlijk! Dus, ik test het met mijn manneen heel graag eens uit bij wijze van prospectie 😉 En, hoera voor je verjaardagsmaand!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een stekje waar ik al veel over gelezen en gehoord heb. Meer zelfs, de zen die nadien mee richting Gent komt gevlogen wordt zo overgezet op je omgeving, ikzelf incluis 😉 Hoog tijd dus om het zelf eens te ervaren denk ik dan…

  Geliked door 2 people

 3. Bon, ik ben half opgegroeid in Wenduine en een stuk van mijn hart ligt daar. Maar ik ben helemaal klaar om ook in Cadzand een stukje achter te laten. Het ziet er zo fantastisch mooi uit, echt niet normaal. En damn, er zit al een halve blogpost in mijn hoofd 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Oooh, zo’n dingen doe ik dus nooit maar hier smacht ik wel een beetje naar tijdens de jaren van bouwen-en-dus-geen-centen-voor-op-reis-te-gaan 🙂 En het is een prachtige aanleiding om nog eens iets anders te bloggen dan weekmenu’s 😀

  Geliked door 1 persoon

 5. Ola, deze kans kan ik echt niet laten liggen … Ik ben gek op Cadzand, ooit es op hotel geweest en verkocht!! De rust die je daar vindt … Zou geweldig veel deugd doen. En mijn liefste zal er met plezier over bloggen!! Wij wachten in spanning af …

  Geliked door 1 persoon

 6. Oh waw! Wat een heerlijke give away! Mijn betere helft en de drie dochters willen vast ook wel eens op dat knopje van die lift drukken! (en je krijgt twee blogs waar het verslag op komt 😉 )

  Geliked door 1 persoon

 7. zowel ik als de kinderen zijn gek van de zee en het strand. Ons toevluchtsoord in drukke tijden en op momenten dat we alles eens achter ons willen laten. En wel al eens door Cadzand gereden maar nog nooit eens gestopt en deftig rondgekeken. Dus we wagen ook graag onze kans!

  Geliked door 1 persoon

 8. Wauw! Toen je een rondleiding in jullie stekje in Cadzand online plaatste viel me meteen de rust op!
  Het zou na een drukke periode deugd doen om met ons gezinnetje daar even te bekomen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Awel, aan deze giveaway wil ik graag meedoen. We trokken vroeger regelmatig een dagje naar Cadzand. Mijn grotemoe woonde in Eeklo dus het was niet zo ver. Dan propten we onszelf allemaal in de auto en reden we naar Cadzand om daar even uit te waaien. In principe konden we ook naar de Belgische kust rijden, want het Zwin of Knokke waren ongeveer even ver rijden, maar Cadzand was gewoon gezelliger. Lekker rustige en ruime stranden die niet helemaal vol zaten met toeristen. Ik ben wel benieuwd of het daar nog altijd hetzelfde is als in mijn herinneringen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Wauw, hoe mooi heb je dat wel niet ingericht seg! Knap. Op zich hebben wij weinig met de zee. Toch trekken we er jaarlijks eens naartoe om de kinderen een portie zand en water te geven, want zij vinden dat natuurlijk wel geweldig. Meestal trekken we naar de Nederlandse kust in Zeeland omwille van de natuur. Cadzand ken ik nog niet, maar wil ik gerust eens verkennen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 11. Oh wat tof, hopelijk ben ik niet te laat om mee te doen aan deze leuke give away! Als mama van 2 tieners die pas een appartement gekocht heeft en dus weinig of geen centjes over heeft om een weekendje/midweek weg te gaan zou dit het ideale cadeau zijn voor ons 3tjes 😉 Toffe inrichting en de kust in Nederland is zoveel rustiger dan de Belgische!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: