Verrassing!

Hij is er heel goed in.

In me verrassen. In me het gevoel geven dat ik heel bijzonder ben. In mijlpalen onvergetelijk maken. In familie optrommelen om zijn plannen last-minute te helpen realiseren.

In een voorbeeld zijn voor onze zonen. In het voorleven van graag zien.

Mijn superman.

Mijn 40ste verjaardag was genieten. Van ons 4. Van het vooruitzicht dat we er binnenkort met ons 2 op uit trekken. Van een gezellige verrassingsavond met de familie.

Topper in de ondertussen rijke verzameling verrassingen vond plaats op onze 10de huwelijksverjaardag. Als er mannen meelezen, pik gerust dit idee. Succes gegarandeerd!

Ik kreeg de opdracht mijn trouwkleed nog eens aan te trekken (dat ik er nog in paste was een verrassing op zich) en werd ontvoerd naar de locatie van onze trouwfoto’s. Kleine zus stond ons op te wachten met fototoestel. We poseerden alsof het 2006 was, inclusief identiek door-mijn-bloemist-zelfgemaakt boeket. Om de verrassing compleet te maken, logeerden we achteraf opnieuw in De Stamper. Voordeel van een dichtbij huwelijksreis: je kan makkelijk terug! Het is misschien raar om van jezelf te zeggen, maar zie me stralen …

7 gedachten over “Verrassing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: