Trixie

Mannekes, mannekes, mannekes, nu hebben jullie toch iets gemist eergisteren, daar in de Handelsbeurs. Wat ben ik blij, blij, blij dat ik tussen alle drukte door eventjes de tijd heb genomen om tickets te bestellen voor Trixie Whitley. Echt een straffe madam! Ze blies het publiek weg met haar fenomenale stem. Schoon, schoon, schoon!

Als ik onder de indruk ben, herhaal ik alles drie keer.

We zagen haar ongeveer twee jaar geleden in de AB, samen met Daniel Lanois. Toen was ze al goed, maar nu was ze schitterend. Bij haar volgende bezoek aan België mag ze ons terug verwachten! Ondertussen kijken we uit naar haar solodebuut.

2 gedachten over “Trixie

  1. Pingback: Terug naar Trixie « Ineken

  2. Pingback: Wederom | Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: