Op café voor een kostuum

Superman is geen man van kostuums. Een bloemisterij is niet de omgeving om in pak rond te lopen. Dat ziet ge van hier. Tijdens werkdagen kent hij het fenomeen van de controle der outfit niet.

Toch is hij van het ijdele soort, loopt hij er graag een beetje hip en trendy bij tijdens de vrije uren, maar in zijn kleerkast vind je bitter weinig binnen de categorie kostuums. Eén exemplaar hangt er: zijn trouwkostuum.

Toch vind ik het iets hebben, een man in een schoon kostuum. En al zeker als het de mijne is. Het staat hem.

Bewijs werd geleverd deze middag en u mag mee genieten 😉

Voor zijn 40ste verjaardag kreeg hij een heel aantal cadeaubonnen van Café Costume. Echt een aanrader! Ergens begin december gingen we langs om zijn maten te laten opnemen en alles uit te kiezen. En als ik zeg alles, dan bedoel ik ook alles: model van vest, model van broek, model van hemd, stof, knopen, stiksels, voering, enkele of dubbele split, wel of geen knopen voor bretellen, wel of geen zakken … Een beetje overweldigend allemaal, maar deze middag bleek dat we dat goed gedaan hebben, met de hulp van het lieve winkelmeisje met zeer goede smaak. Een minicursus “das knopen” zat in de service inbegrepen 🙂

Deze slideshow vereist JavaScript.

6 gedachten over “Op café voor een kostuum

  1. Al blijft zijn trouwkostuum een topper (pluim voor mezelf… 😉 dit kostuum is nog van een ander kaliber… perfect! Klaar voor in de boekskes!

    Like

  2. Ik vind dat ook schoon, ne man in kostuum 🙂
    En sta jij daar op de achtergrond om een foto te maken, met de zwarte haren? Ik had mij u gelijk helemaal anders voorgesteld (vraag mij niet waarom) 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: