Rundskop

We hadden de film nog niet gezien. We lopen altijd een beetje “achter“. Al is dit de week van de inhaalbeweging, want terwijl ik dit schrijf is de Telenet-man ons hier van digitale televisie aan het voorzien.

Maar Rundskop dus. Dinsdagavond gekeken en hij spookt nog steeds door mijn hoofd. Lang, lang, lang geleden dat een film me zo naar de keel heeft gegrepen. Ik was en ben er nog steeds ondersteboven van.

Straf.

4 gedachten over “Rundskop

  1. Deze keer ben ik dus nog meer achter dan jou…wij moeten hem ook nog zien? Heb je hem liggen? Dat lijkt me wel een goed plan voor dit weekend…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: