Kwetsbaarheid

Iemand dierbaar verliezen, het doet wat met een mens. We zitten er middenin, we ondergaan het, maar iets in mij observeert ook. En ziet hoe verschillend er met dat verlies wordt omgegaan. Hoe er geworsteld wordt met kwetsbaarheid en het uiten ervan.

Het is nog maar twee weken geleden dat ik tijdens een virtuele klikwandeling op dit pareltje botste. Ik heb er toen heel geboeid naar geluisterd en ik heb er de laatste dagen al vaak aan terug gedacht, aan de kracht van kwetsbaarheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: