Een online-crea-swishing (of zoiets)

Er viel eergisteren een boekje in mijn postbus. Van dé Mme. Neen, niet het boekje met allemaal rokjes. Dat ligt hier al een tijdje te blinken en te lonken op mijn bureau. Een ander boekje. Het resultaat van Mme Zsazsa bindt nog eens zelf een boek.

Het ging zo.

Op een dag lummelde ik wat rond op Pinterest. En toen pinde de Mme een schoon kleed. Een kleed dat hier al twee jaar in mijn kast hing te verkommeren. Omdat mijn lijf het schone kleed geen eer aandeed. Of omgekeerd. In elk geval, in een impulsieve bui stelde ik de Mme voor om het kleed te ruilen voor een door haar zelfgemaakt boekske.

De Mme was enthousiast, publiceerde eerst nog snel haar rokjesboek, werd onderwijl wereldberoemd, en vond uiteindelijk in haar drukke agenda toch nog een gaatje om een boekje te binden. Een schoon, en handig boekje trouwens. Met verschillende soorten papier. Blij mee! Ik mag trouwens een gil geven als ze nog iets voor me kan doen, omdat ze de ruil niet echt eerlijk vond. Geen idee of mijn stembereik de Kempen haalt 😉

Deze slideshow vereist JavaScript.

4 gedachten over “Een online-crea-swishing (of zoiets)

  1. Pingback: Blogverschijnselen « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: