Dag 1: Wind

De “zen” is ondertussen volledig ingedaald. Een dagje rust deed zijn werk. We zitten hier goed, op onze berg, met een uitzicht dat de hooggespannen verwachtingen overtreft. We waaiden er vandaag alleen bijna vanaf. De mistral heeft blijkbaar een nieuw stekje gevonden 😉

Diezelfde wind blaast de schattige krullen uit Tuur zijn wilde haren. Het houdt hem niet tegen om na pakweg 20 sprongen in het zwembad luidkeels “no kee spingen” te roepen. Je zal maar dezelfde berg als ons gekozen hebben als rustige vakantiebestemming …

Een gedachte over “Dag 1: Wind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: