Dag 5: Nul de botten niks

Dag 5. Gisteren dus. Deden we nul de botten niks. Af en toe ons lui lijf eens in het zwembad laten glijden. Insmeren heeft nog het meeste energie gekost. Ik gaf zelfs het nemen van de vakantiefoto’s uit handen aan buurman Frank (zo sta ik er ook eens op), die vervolgens voorstelde om ons vlees op zijn bbq te gooien. We bereikten het toppunt van luiheid, het soort luiheid waar je moe van wordt. Om het thema van de dag geen oneer aan te doen, kwam er dus ook geen blogpostje. Met een dagje vertraging dan maar de gezinsfoto door buurman Frank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: