Dag 10: Avondwandeling

We gaan het hier niet over de regen hebben die vandaag met liters uit de hemel plensde. Er heeft zich blijkbaar een weerruil tussen Vlaanderen en Toscane voorgedaan, net in de week dat wij hier zijn. Wel heb je ooit. Maar maakt niet uit. Onze jongens beleven hier de tijd van hun leven met de vier buurmeisjes.

Kleine Jef ligt net in zijn bed na zijn allereerste avondwandeling in gezelschap van vier giechelende meisjes, hun papa’s en vijf zaklampen. Ze trokken de velden in op verkenning, Jef in zijn Spiderman-pyjama. Je had zijn gezicht moeten zien toen hij terug “thuis” kwam. Dit maakt kans om zijn allereerste herinnering te worden.

Twee ogen blinkend van contentement vielen net dicht voor een nachtje in dromenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: