Koorts

Ik kan me de laatste keer dat ik koorts had niet meer herinneren. Misschien was vorige nacht wel de eerste keer. Mijn hersenen gingen aan de kook en herhaalden de hele nacht het lied waarvan ik gisteren onder de indruk raakte, vooral door de clip die tijdens het zappen mijn aandacht trok.

Mooi. Zo puur. Er gebeurt niks, en toch blijf je kijken. Zo “eighties” ook. Ze doet me denken aan Viktor Lazlo. Mijn mama was daar fan van. Of was het nu papa?

5 gedachten over “Koorts

  1. Zo schoon inderdaad Inake, dat liedje spookt al gans het weekend door mijn hoofd. Filip en ik zijn fan van het eerste uur (we love the eighties:-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: