Topweekend

Ons mama had voor haar verjaardag en moederdag nog wat te goed van de dochters. We prikten een weekend en boekten een toplocatie, in hartje Rotterdam. Het eerste plan was Amsterdam, maar er bleek een congres plaats te vinden in het geprikte weekend, waardoor het onbetaalbaar werd. Rotterdam dan maar, het Manhattan aan de Maas.

Vrijdag was het zover. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn kleine jongens met een weemoedig hart achterliet, nadat ik ze amper een maand geleden een weekje uit moederhanden gaf voor het echte Manhattan.

Maar wat was het een topweekend. Alles was perfect. Een tot in de puntjes ingerichte penthouse was onze tijdelijke thuis. Echt een aanrader! Met dank aan de speurneus van kleine zus gespecialiseerd in buitenkansjes (30% sneak preview korting)!

Veel valt er eigenlijk niet te vertellen. We shopped until we dropped, wat alleen maar vol te houden is na een stevig door de zusjes geprepareerd ontbijt. We sloten de dag telkens af met een lekker etentje en installeerden ons vervolgens in pyjama in onze design zetel met spectaculair uitzicht.

Het was eeuwen geleden dat ik een bed met kleine zus deelde. Zalige bedden trouwens. Mama heeft niet moeten roepen dat we stil moesten zijn, want we sliepen als uitgetelde roosjes!

We hebben op de terugweg unaniem beslist er een jaarlijkse traditie van te maken!

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachten over “Topweekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: