Vier blogsters en acht stokjes

Meer heb je niet nodig voor een geslaagde avond.

Gisteren deelde ik samen met Ysabje, Madrina en Inktvos, in de buurt van het vierde mooiste station ter wereld, een Chinese rijsttafel. We aten met stokjes. Zoals het hoort. De één al wat handiger dan al de andere.

Spannend was het. Niet dat het mijn eerste keer was. In mijn vorig leven als vrijgezel heb ik er wel een aantal gehad, maar nooit met vrouwen. Laat staan met drie tegelijk. Echt “blind” kon je de “date” niet noemen, want je leest elkaar, en dat geeft toch een basis. Een basis om meer met elkaar te delen dan de rijsttafel alleen.

Ik genoot van het eten, zelfs van het klungelen met stokjes en lange vingers, maar vooral van het gezelschap, en van het bijzondere gegeven om de mooie ziel achter een graag gelezen blog te ontmoeten.

8 gedachten over “Vier blogsters en acht stokjes

  1. Pingback: Aan de Chinese rijsttafel « Madrina*

  2. Het enige dat zomaar in mijn hoofd opduikt na het lezen van Madrina en daarna de link naar hier… vrouwen hebben het in zich om zomaar “de wereld” aangenamer te maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: