Springlevend!

Je zou het niet afleiden uit de activiteit hier op de blog – die vandaag trouwens een tweede verjaardag vierde, hiep hiep hoera – maar ik ben springlevend. We vullen de dagen nog steeds met hoogtes en laagtes, met zoeken naar rust en harmonie, met fijne momenten samen met familie en vrienden, en met dansen in de living. Ik en mijn mannen, waarvan de kleine exemplaartjes het ritueel al goed kennen. Mama heeft een favoriet lied van het moment waarbij eender welke activiteit wordt stopgezet wanneer de intro de ether wordt ingestuurd. De volumeknop wordt opengedraaid en wij dansen de ziel uit ons lijf. Allemaal samen. Za-lig!

Momenteel is het deze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: