Perspectief

Ik las het ene en zag het andere op dezelfde dag. Of hoe het andere het ene in perspectief plaatste. En nog geen klein beetje.

‘In plaats van de migratie te aanvaarden en in goede banen te leiden, zitten de Vlamingen nog in de ontkenningsfase. We vinden onszelf zo superieur. Tegelijk waren we nooit zo bang om ten onder te gaan.’ (Reactie van Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, op  de bevindingen uit de Vlaamse Migratie en -Integratiemonitor).

3 gedachten over “Perspectief

  1. Hmmm, meneer De Witte slaat de bal heel hard mis denk ik.
    Veel mensen, en dan denk ik hier vooral aan de hardwerkende veel belastingenbetalende Vlaming, zitten niet in de ontkenningsfase, maar in de fase dat ze heel goed beseffen dat het “migratiesysteem” (en de manier waarop we omgingen met zij die binnenkwamen) zoals het de laatste 15 jaar bestond moet bijgestuurd worden. Alleen weten ze zelf niet hoe en dat ventileren ze al een tijdje op de “politiek” die er nog altijd niet in slaagde om bij te sturen. (Waarom is Maggie De Block zo populair?)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: