Tot ziens, Liefde

Ik ga het missen, mijn wekelijkse portie Liefde op de televisie. “2013” heb ik graag gezien, om dezelfde reden dat ik van bloggen hou. Het delen van het gewone leven, dat zo bijzonder is. Ik keek de laatste aflevering alleen, zonder mijn Liefde, die ook fan is en zondagnacht naar jaarlijkse gewoonte richting Noorden vertrok.

Ik kijk uit naar “2014”, en naar de terugkeer van de andere helft van mijn rikketik.

Ondertussen wordt de lege helft gevuld met muziek die de kortste weg naar het hart neemt, om het met de woorden van Wim Willaert en Maaike Cafmeyer te zeggen.

6 gedachten over “Tot ziens, Liefde

  1. Helemaal met je eens. (Net als je muziekkeuze trouwens, dat is momenteel ook eentje van mijn favorieten.) Ik heb ‘2013’ niet van in het begin gevolgd maar na één aflevering had het me al helemaal te pakken. Hoe binnenkijken in schijnbaar doodgewone levens zo aan de ribben kan plakken …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: