Met of toch zonder?

ineken_AnneZellien

Zie hier, mijn nieuwjaarscadeau van mama en papa. Héél blij mee, al twijfel ik soms of ik het nog mooier en vooral duidelijker zou vinden met een hoofdletter? Probeer zelf eens het verschil uit in de webshop van Anne Zellien en laat eens weten wat jij zou verkiezen.

Ik krijg er al 6 maanden lang regelmatig complimentjes over.

Weet je wat er volgens de voorlopig nog ongeletterde Tuur te lezen staat? Stel je een klein vingertje voor dat letter per letter aanwijst terwijl er volgende woorden met een serieuze “ik-lees-voor-pauze-ertussen” worden uitgesproken: “Tuur _ mag _ nog _ een _ koek”.

Pienter manneke als je het mij vraagt, toch wat de vaardigheid “mama-rond-zijn-vinger-winden” betreft. 🙂

9 gedachten over “Met of toch zonder?

  1. ik ben zelf iemand die pertinent weigert mijn voornaam met een hoofdletter te beginnen wegens de slechte leesbaarheid in een doorsnee lettertype. Dus: zeker met kleine letter!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: