#blogboek

Ik bestelde het Blogboek van Kelly. Een gesigneerde versie. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik las wat mijn coach er in geschreven had. Enthousiasme is namelijk een eigenschap die ik zelf heel hard apprecieer in mijn medemens, om het plechtig uit te drukken. 🙂

Ik ben niet als een gek beginnen lezen. Ik heb vooral gekeken naar de mooie, vrolijke, Lilith’s persoonlijkheid uitstralende lay-out. Als een gek lezen, deed ik al voor de zomer, toen het nog een zwart-wit versie was. De week voor we op reis vertrokken, kreeg ik namelijk een mail van Kelly. Of ik zin had om één van de eerste lezers van haar boek te zijn en mijn mening te geven. Ik had geen idee wanneer ik het zou doen, mijn to-do lijst voor die week indachtig, maar ik kon alleen maar enthousiast “ja natuurlijk” antwoorden. Halverwege het boek mailde ik Kelly dat het leest als een trein, ongelooflijk inspirerend werkt als je zelf blogt, en heel wat twijfelende zielen over de streep zal trekken om een blog op te starten.

En toen begon de grote vakantie. Lag de blog hier twee maanden stil. Niet doelbewust. Het was een drukke zomer, met weinig wifi. Terwijl het schooljaar uit de startblokken schoot, stak ik de blog in een nieuw kleedje.

Ondertussen merk ik dat de talrijke tips en vele interessante informatie gelezen in zwart-wit, tijdens mijn ongepland blogverlof verwerkt zijn. Het is ingedaald, om het met een zwangerschapsterm uit te drukken. Ik heb zelf het gevoel dat ik “vrijer” blog, enerzijds door hoe ik me voel, maar zeker ook door het denkkader aangeboden door Kelly. Ze gaf me antwoorden op twijfels, en tonnen inspiratie. Wat wil een blogger meer?

4 gedachten over “#blogboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: