Focus

En toen was het weg. De energie, de zen, de goed in mijn vel. Weg. Iets met nieuwe pillen voor mijn hart die bijwerkingen ter hoogte van mijn hoofd hebben. Hoop ik. De chaos is te groot momenteel om het op een rijtje te schrijven, zonder al te dramatisch te willen klinken. Ik hou me vast aan het vertrouwen dat het goed komt.

Focus. Op het positieve. Op dat schoon kind van ons. En de foto’s voor zijn lentefeest. Best trots op het resultaat van een uurtje zwoegen in onze duinen tijdens de warmste dag van de Paasvakantie.

Lentefeest Jef - 1

14 gedachten over “Focus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: