Over toen en nu

Tuur_neonatologie

Deze foto is exact 6 jaar oud. De tijd stond stil toen Tuur 6 weken te vroeg deze mooie, harde wereld in sprong. Hij bracht 22 dagen door op neonatologie, tussen kindjes die er vaak veel erger aan toe waren. Ondanks alles herinner ik me vooral een positieve, kalme ingesteldheid bij alle ouders. Een warme solidariteit. Het waren 22 dagen waarbij we in een kleine, afgeschermde wereld terug gingen naar de essentie, naar wat echt van belang is.

Ik dacht er aan terug, toen ik vandaag dit las. En net zoals zes jaar geleden, focus ik me na deze duistere dinsdag vooral op het licht. Op het positieve. Op de solidariteit. En hoop ik dat het lang mag blijven nazinderen.

Een gedachte over “Over toen en nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: