Buitenverblijf

Ik heb sinds vandaag een nieuw buitenverblijf, in Blogland nog wel. Het is een beetje schuchter en twijfelend dat ik mijn eerste stap over de drempel zet, maar na maandenlang nadenken heb ik impulsief beslist (wat een contradictie) dat vandaag vrijdag 1 april 2011 de ideale dag is om dan toch de sprong te wagen. Als het me niet bevalt, kan ik het nog altijd als een aprilvisje bestempelen.

Na jarenlang toerist in Blogland, ben ik nu toch maar inwoner geworden. Ik start of beëindig nu al een tijdje mijn werkdag met het open klikken van mijn favoriete blogs, om dan even rond te kuieren. Creaties bekijken, mooie teksten, herkenbare verhalen of opinies lezen, inspiratie opdoen … Het is een halve hobby op zich geworden en heeft me tot nieuwe hobby’s aangezet (jaja, ik volg sinds september naailes).

Wat voor soort blog het zal worden, zal zichzelf wel uitwijzen. Ik beschouw het alvast als mijn dagboek. Het wordt hier onvermijdelijk deels een mamablog. Mijn twee kleine grote wondertjes zullen ongetwijfeld veel schrijfmateriaal aanleveren en voor de rest zien we wel.

Aan de inrichting van mijn buitenverblijf moet ik nog een beetje werken, maar dat komt wel goed. Al doende leert men, niet?

Voila, mijn eerste post is een feit en dat ging vlot. Die aprilvis zullen we precies niet nodig hebben …

3 gedachten over “Buitenverblijf

  1. Hoi Ineke,
    Ik zag je link bij Ysabje’s blog en besloot een beetje te rondneuzen. Ik vind je blog erg leuk, fantastisch om eindelijk inwoner te worden van blogland! Succes ermee!

    Like

  2. Pingback: Moh, we zijn hier al een jaar bezig … « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: