Drie mannen en een bofkont

Drie mannen en een bofkont wonen samen, te midden van een half miljoen azalea’s.

Er is superman. Nu al bijna 7 jaar mijn maatje, de liefde van mijn leven. Hij is mijn rots, mijn alles. Absoluut de mooiste mens die ik ooit tegen het lijf liep. Ik moet u niet zeggen dat ik gelukkig ben dat hij de mijne is.

Er is grote kleine man. Geboren op 13 september 2008. Van hem bevallen was het meest intense moment uit mijn leven. De mooiste pasgeborene die ik ooit zag. Best te omschrijven als enthousiast, uitbundig en temperamentvol. In alles.

Er is kleine kleine man. Geboren op 19 maart 2010. Kwam heel onverwachts 6 weken te vroeg op deze wereld. Bracht pas echt het moederdier in mij naar boven. Innemend en sterk kereltje met prachtige blauwe ogen.

En ik, ik ben de bofkont. Of is geluksvogel een mooier woord?

2 gedachten over “Drie mannen en een bofkont

  1. uw mannen zijn ongeveer even oud als mijn mannen. uw oudste is een half jaar jonger dan mijn oudste en uw jongste is een half jaar ouder dan mijn jongste. en precies zo’n schoon kinderen seg!

    Like

    • Daarom volg ik je blog ook zo graag. De verhalen over je jongens zijn heel herkenbaar. Ben niet echt objectief, maar ik vind ook dat ik heel schoon kinderen heb 🙂 Tof zeg, zo’n eerste fijne reactie op mijn blog!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: