Tractor rijden

Meerijden met de tractor, welk kereltje van bijna drie jaar kan je daar niet ongelooflijk blij mee maken? Zo ook onze grote kleine man. Staat zonder twijfel op nummer 1 van zijn lijstje favoriete bezigheden. Vorige week reed ik toevallig voor en vond het zo een mooi beeld hoe grote kleine man daar naast zijn grote held zat te genieten, dat ik even onverantwoord een foto maakte in mijn achteruitkijkspiegel. Als je heel goed kijkt zie je hem links van superman zitten. Hij beseft nog niet dat niet alle papa’s een tractor hebben, en het zal niet lang meer duren vooraleer hij zijn plaatsje met kleine kleine man zal moeten delen!

Tractor rijden

2 gedachten over “Tractor rijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: