Reactie!

Ik ben nu al meer dan twee maanden aan het bloggen en ik ben in de ban van. Momenten, indrukken, gebeurtenissen, ervaringen … ze veranderen in mijn hoofd in blogpostjes. Ik merk nu hoe graag ik eigenlijk schrijf en haal enorm veel voldoening uit het verwoorden van wat er in mijn hoofd ronddwaalt.

Tot nu toe was het hier redelijk eenzaam in mijn buitenverblijf. Ik wou eerst zelf een beetje wennen aan de nieuwe omgeving. Met mondjesmaat bracht ik mensen uit mijn dagelijkse omgeving op de hoogte. Eerst superman natuurlijk, al snel volgde kleine zus, en toen de meisjes. Vorige week vertelde ik het aan mijn ouders.

Gisteren was echter een keerpunt in mijn prille blogbestaan. Op mijn dagelijks uitstapje naar mijn favoriete buren in Blogland las ik hier een leuk bericht met bijhorende slideshow en besliste een reactie te plaatsen met de vraag hoe je dat precies doet. Diezelfde avond nog ontving ik een duidelijke uitleg en daarbij de eerste reactie van een “onbekende” op mijn blog. Nooit op voorhand gedacht dat mijn hart een sprongetje zou maken bij het lezen van reacties op mijn schrijfsels 🙂

8 gedachten over “Reactie!

 1. En nu mag kleine zus eindelijk ook een reactie schrijven! 😉
  Je schrijft fantastisch zus, ik ben grote fan vanaf het eerste uur!
  Elke dag kijk ik uit om te ontdekken of er weer een nieuwe post op je blog staat!
  En mijn hart maakt dan ook een sprongetje als er weer een nieuwe te lezen valt!
  Goed bezig zus!

  Like

 2. herkenbaar! ik had dat ook in het begin! en ik ben trouwens vereerd dat ik degene ben die jouw hart heeft laten springen, al was het maar een klein sprongetje 🙂
  Ik ben dus jouw eerste! 😀
  je schrijft leuk en ik voeg je bij deze ineens bij in mijn blogroll se. Voila patat. 😉

  Like

 3. Dat zullen we jou nog wat meer blij maken sie 🙂 Jouw eerste alinea vind ik heel herkenbaar. Soms zit ik op een feestje of maak ik iets mee en dan betrap ik mijzelf erop dat ik in mijn hoofd aan het bloggen ben 🙂
  En ik heb je ook al in mijn blogroll gezet, de voldoening uit jouw schrijfsels is immers terecht. Ik lees je verhaaltjes heel graag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: