Chie’s 4U

Ik kreeg onlangs een pakje geleverd vanuit Engeland. Een cadeautje. Gekregen van mezelf. Ik ben fan van de schoenen van Chie Mihara en heb een paar toevoegd aan mijn bescheiden collectie. Tegen de helft van de prijs! Al is dat eigenlijk een schande, want als je in het filmpje ziet hoeveel passie, tijd en vakmanschap er in kruipt, dan zijn ze elke euro die je er voor moet ophoesten meer dan waard. Ze zijn echt een aanrader. Ik ben geen held op hakken, grijp geregeld naar de arm van superman om niet tegen de vlakte te gaan, maar verander in een elegante gazelle wanneer ik Chie’s draag.

Ik kreeg mijn allereerste paar van superman (daar heb je hem weer :-)). Ik wist vanaf dag één dat hij de man van mijn leven is, maar zijn perfecte keuze voor de laarsjes om ons één-jaar-samen te vieren, was een bevestiging van mijn perfecte keuze voor hem. Een man die schoenen koopt voor zijn geliefde, die moet je met beide handen vasthouden, niewaar 🙂

Mijn schoenencollectie telt ondertussen 7 paar van haar, waarbij de gouden sandaaltjes de meest atypische zijn binnen mijn stijl, maar tegelijk ook de meest geliefde. De zwarte zijn een miskoop. Die kocht ik een paar jaar terug een maatje te groot tijdens de solden. Ik heb ze maar één keer gedragen. Heb je maatje 40 en vind je ze mooi, laat dan een berichtje achter en ze komen je richting uit. Met originele doos, roze papier en bewaarzakje inbegrepen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

7 gedachten over “Chie’s 4U

  1. zeg, ben je die mooie chie’s maat 40 nog niet kwijt? niet te geloven!! ik heb maat 40, heb al een paar oude chies die maar niet verslijten en heel veel spijt van die rode die ik dez zomer niet kocht … dus als je ze nog steeds wegdoet, ben ik zeker kandidaat… els

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: