Stokje

En hebbes! Ik kan niet goed vangen (zou al een eerste weetje kunnen zijn), maar dit stokje kwam zo in mijn schoot terecht. Dankjewel Madrina! Weer een eerste keer in mijn prille blogcarrière. De opdracht: vertel 10 dingen over jezelf en geef het stokje door. Hier gaan we:

 1. Om binnen het thema te blijven, ik was lang een stok. Ik ben 1m76 en woog tot 7 jaar geleden amper 48kg. Het heeft iets met genen en mutaties te maken. Ik wou heel graag 50kg wegen, maar dat lukte met de allerbeste wil van de wereld niet. Sinds ik drie mannen in mijn leven heb, zijn er vanzelf 10 bijgekomen. Ik noem ze mijn gelukskilo’s.
 2. Ik haat verspilling. In die mate dat ik staaltjes die ik niet graag ruik of smeer toch opgebruik, omdat ik het niet over mijn hart krijg ze ongebruikt de vuilbak in te gooien. Dus parfumerieën, apothekers en soortgenoten: neen, ge kunt mij er geen plezier mee doen.
 3. Ik ben een Collect&Go fan van het eerste uur. Mij vind je zelden in een supermarkt en als ik er toch nog eentje binnenstap vraag ik me af wat ik me in mijn hoofd heb gehaald. Al zeker in combinatie met jengelende jongens.
 4. Ik ben een brokkenpiloot. Bij mijn eerste auto is zowat elk deel van de carrosserie vervangen. Ik ben nochtans een voorzichtige.
 5. Je kan mij alles wijsmaken.
 6. Ik ben een amateur binnenhuis architect. De herinrichting van ons huis is mijn neverending project. Ik geef superman regelmatig de opdracht om kasten en zetels te verhuizen, hier iets op te hangen en daar weer iets af te breken. Ik doe dat ook op verplaatsing, al dan niet op verzoek. Vraag maar aan mijn zus en ouders.
 7. Als kind was The Neverending Story mijn lievelingsfilm.
 8. Door mijn nieuwe job stapte ik de wondere wereld van Apple binnen en ben ik zwaar verliefd op mijn Macbook Pro, mijn ik-weet-niet-precies-hoeveel-inch scherm en iPhone. There’s no way back. Af en toe kruip ik nog eens achter de pc van superman en voel ik me Wilma Flintstone.
 9. Ik en sport, dat is dan weer géén grote liefde. Ik ben er niet goed in. Ik maakte ooit mee dat ik mijn lopende superman niet ingehaald kreeg met de fiets. Hij loopt wel heel snel.
 10. Ik droom elke nacht. Bijna altijd heel intens. Vannacht crashte mijn papa op het circuit van Zolder. Ik mocht niet verdrietig zijn, want het moest geheim blijven voor mijn meme. Toen ik pas bevallen was van Jef droomde ik elke nacht opnieuw dat hij tussen ons in lag en ik hem verpletterde in mijn slaap. Wekenlang werd ik zoekend wakker en vroeg ik superman waar Jef lag. Wekenlang antwoordde superman: “in zijn bedje”.
 11. Ik mis lezen. Boeken lezen. Wegzinken in een verhaal. Het lukt me momenteel niet. Ik val na twee bladzijden gegarandeerd in slaap. En begin te dromen (zie 10).
 12. Ik kan niet tellen 😉
Ik geef mijn stokje door aan La Fie en Rose. Recent ontdekt en schrijft mooi.

4 gedachten over “Stokje

 1. Ook al ken ik je zo goed, en lig ik bij sommige punten dubbel van het lachen omdat ik het me uit ervaring zo goed kan voorstellen, toch ontdek ik ook nu weer nieuwe dingen van je en blijf je me iedere keer weer verbazen! Ik hou van je zusje, tot in het diepste van mijn hart! Always have and always will!xxx

  Like

  • @ Tiene: Heb ik ook. Vorige nacht was de opdracht om zo snel mogelijk langs een strand te lopen vol krokodillen, klaar om mij aan te vallen. Héél vermoeiend 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: