Gewonnen!

Kleine zus bracht me deze namiddag tijdens het taart eten voor bomma haar 89ste verjaardag op de hoogte: “zeg, je bent de winnaar van de give away bij Tiene“. Wat een leuke kers op mijn lekker stukje zondagse taart!

Ik volg Tiene al lang, bestelde een paar jaar terug een aantal toffe dingen bij haar, ben nu de winnaar van de mooie tas die ik onlangs op mijn Pinterest pinde (ik moet me trouwens intomen om niet ongeveer alles wat Tiene pint te repinnen), en kreeg als extraatje de drukste dag “ooit” hier op mijn blog.

Een mooi bewijs van mijn winnende woorden: bloggen maakt mijn kleine wereld een beetje groter en de grote wereld een beetje kleiner!

Dankjewel Tiene! Ik ben er héél blij mee.

2 gedachten over “Gewonnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: