Wef

Er vloeit sinds de eerste mama en papa heel wat woordenschattigheid uit onze bijna tweejarige Tuur. Hij zegt nu ook al een paar weken zijn eigen naam en die van zijn broer Jef. Ideaal moment om nog eens een soundcloud op de blog te smijten! En eigenzinnig als hij is, somde hij dan maar alle gezinsleden op.

5 gedachten over “Wef

  1. Wat is ie schattig! Hoera voor Tuur! En ook een applausje voor die moderne media natuurlijk. Mijn eerste woordjes, opgenomen op een videoband die ik amper durf aan te raken uit angst dat ie uiteenvalt, zal ik waarschijnlijk nooit meer opnieuw horen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: