Moh, we zijn hier al een jaar bezig …

Vandaag blog ik 1 jaar. De tijd lijkt hier nog sneller te vliegen dan elders.

Nog geen seconde spijt gehad van mijn buitenverblijf. Ik voel me thuis op dit plekje waarin ik allerhande eieren kwijt kan. Het brengt af en toe wat rust in mijn hart van de chaos.

Een hart dat trouwens kleine sprongetjes maakt als ik hier reacties lees. Bij deze wil ik speciaal mijn topcommenters Ysabje, Madrina en Missfolies bedanken voor hun fijne woorden onder mijn schrijfsels.

Ik ben nochtans stilletjes en ondergedoken begonnen met bloggen, met zelfs een beetje angst voor het “gelezen worden”. Tweeënnegentig berichten later, waarbij mijn meme en mijn lijf de plaatselijke statistieken deden pieken, hebben we de smaak volledig te pakken!

15 gedachten over “Moh, we zijn hier al een jaar bezig …

  1. Kleine zus is GROTE FAN vanaf het eerste woord dat je geschreven hebt! Proficiat met je blogverjaardag zusje! Ik lees je doodgraag! xxx

    Like

  2. Oh, maar ik reageer alleen maar omdat jouw buitenverblijf zo leuk is hé, Ineken. Alle lof voor u dus. En een dikke proficiat met je blogverjaardag, hop naar de volgende!

    Like

  3. Het lezen van de soms zo vertederende woorden dat doet wat met een mens! Schrijven, schrijven en blijven schrijven Ina, ik lees je graag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: