Record

Ik moet dringend terug een ouderwetse agenda aanschaffen. Het is grote liefde met mijn iPhone, maar op agendavlak wil het niet lukken. Ook al staat alles er mooi ingepland, om één of andere reden gebeurt er geen transfer naar mijn geheugen. Na een jaar van alles en nog wat vergeten, is de maat vol. Ik schaf me terug een papieren exemplaar aan.

Deze morgen beslist, nadat Jef voor de 4de keer ijverig met de fiets naar school werd gebracht terwijl het pedagogische studiedag is. De eerste keer was het nog grappig, de vierde keer niet meer 😉

5 gedachten over “Record

 1. Ik zweer bij een papieren agenda. Véél gemakkelijker! Al heeft mijn agenda opvallend veel weg van een kleurboek op dit moment… Die van “Brepols” vind ik erg handig: een week per dubbel pagina, genoeg ruimte en niet te groot. Meer moet dat niet zijn.

  Like

 2. Vier keer? Haha 🙂 Toch, respect Ineken, omdat ge het gewoon durft te zeggen.
  Ik gebruik ook een papieren agenda. Dit jaar heb ik er zelf ééntje gemaakt. Tis te zeggen: ik heb een fotoagenda besteld bij Smartphoto. Ik ben er heel blij mee.

  Like

 3. Moest ik zelf niet op de school van mijn kinderen les geven (en ik dus bijgevolg de data’s van de pedagogische studiedagen echt wel ken) zou zoiets bij mij ook perfect kunnen voorvallen 🙂

  Like

 4. LOL. Ik heb me net een slimme foon aangeschaft voor de agenda. Maar ’t is wel een android en die integratie verloopt vlotter, tschijnt. Al zou ik niet durven beweren dat ik nooit iets vergeet, hihi 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: