Sewing Sisters: Project 4

Kleine zus en ik trokken terug naar het naaiatelier van Miek in Brugge. Altijd gezellig daar. We maakten twee kussens, mét paspelband. Dat kunnen we dan ook weer. Moeilijk is dat niet, maar zus en ik krijgen graag de allereenvoudigste dingen eens met kennis van zaken uitgelegd. Kletsen en koekjes zijn inbegrepen.

Geestige Jef gezegend met “windmolens” (hij bedoelt eigenlijk windpokken, vooral te bewonderen op zijn buik en rug) zag het wel zitten om te poseren met zo’n schoon kussen. Ge krijgt er nog een detailfoto bij, zodat ge kunt zien hoe goed die paspel gelukt is.

6 gedachten over “Sewing Sisters: Project 4

  1. Wauw een paspelband! *insert verraste frons* Ik moet dringend eens leren stikken begot…
    Ik heb het gevoel dat ik een behoorlijk boeiende vocabulair mis, naast stikervaring natuurlijk 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: