Broertjes

Sinds een paar weken wordt er mooi samen gespeeld door de broertjes, wat voordien een zeer zeldzaam tafereel was. Met een leeftijdsverschil van 18 maanden was er tot voor kort bij de oudste te weinig inlevingsvermogen, en bij de jongste te weinig begrip, wat steevast op tranen, woede-uitbarstingen, duwen en trekken uitdraaide. Vermoeiend. Voor iedereen.

Maar kijk, we zijn blijkbaar op een punt aanbeland waarbij de broertjes zich al eens samen durven te amuseren, in peis en vree. Plezant, en schoon om zien, zoveel kindervreugd! De favoriete bezigheden zijn torens bouwen met de duplo-blokken, files creëren ter hoogte van de living, en met stip op nummer één: de brandstapel, zoals mama het fenomeen heeft bestempeld. Alles wat verplaats- en hefbaar is op een grote hoop verzamelen, met als favoriete locatie het ouderlijke bed. Gelukkig liggen de lucifers hier buiten kinderhandbereik!

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachten over “Broertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: