Content

Ze woont te gevaarlijk dichtbij, Fleurfatale Greet. Niet goed voor de portemonnee, maar wel voor een portie contentement. Je wordt niet alleen blij van wat je er koopt, maar ook van een babbel met de ontwerpster zelf. Tijdens de laatste homesale kocht ik een medaillon, en gisteren heb ik de binnenkant ervan een beetje gepersonaliseerd. Wreed content met mijn knip- en plakwerk.

De kinderlijke verwondering voor een kermis met amper vijf attracties. Daar word ik ook content van. Het regende zondag, en het was koud, maar ze vonden het geweldig. Laat je niet misleiden door de huilende Tuur op één van de foto’s. Een rondrijdende motor is nu eenmaal veel plezanter dan een stilstaande.

6 gedachten over “Content

 1. En ik word content van zo’n happy blogpostje 🙂
  Ik snap dat, van Fleurfatale, ik volg haar op FB en elke keer denk ik: oh, dat wil ik. Het stopt nooit… Uw medaillon is trouwens schoon gepimpt!

  Like

 2. Je moet het mij zeggen… Fleurfatale Greet woont nog dichter bij mij en ik kan er ook niet aan weerstaan! En ’t is inderdaad een supertoffe madam nog bij!
  Ik ga mijn medaillon ook eens pimpen of zou ik dat niet beter aan u vragen als ik het resultaat zie…
  Leuke foto’s ook van de boys!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: