Pepe Wijn

Pepe Wijn deed dat goed, de grootouders van Jef vertegenwoordigen tijdens de fietstocht, georganiseerd door zijn school. We fietsten onder politiebegeleiding naar Puyenbroeck, verkenden de speelterreinen, aten cake, dronken fruitsap en trapten vervolgens terug naar school.

Fijne voormiddag, zo onder het stralende zonneke. De grote kleuters fietsten helemaal zelf de 15 lange kilometers. Jef is pas vanaf volgend schooljaar een grote kleuter, en genoot dus vanuit de fietskar. Eerst met wat tegenzin, ahja, wie wil er nog in een fietskar als je zelf de kunst van het fietsen op twee wielen beheerst.

3 gedachten over “Pepe Wijn

  1. Zo aandoenlijk schoon dat beeld…Ik zit hier weer te snotteren…Doet me zo denken aan de vele fietstochten die wij met meme en pepe deden…Ik mis ze zo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: