Dag 12 en 13: Finito

Onze twee laatste dagen zijn kort samen te vatten: veel zon, uren in het zwembad, plezier met de buren en niet te veel denken aan het einde dat in zicht is. Gisterenavond organiseerden we een bbq waarop ook eigenaar Ricardo en zijn marita uitgenodigd werden. We ♥ Ricardo. Bij elke vraag die je hem stelt, antwoordt hij “This is your home, no problem” (denk er een Italiaans accent bij). We hebben een zalige tijd beleefd in Agriturismo Poggio d’Arno. Echt een aanrader!

Het zit er jammer genoeg weer op. Fijne vakantie, fijne herinneringen verzameld. En dan nu terug naar de bloemen en de thuisblijvers. Dat is ook fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: