Ikke doen!

Hij is een zalig manneke, ons zot konijn, de knuffelbeer van dienst, één grote brok levensvreugde. Zonder twijfel een uniek exemplaartje. Maar hij is ook verantwoordelijk voor mijn (voorlopig) drie grijze haren.

Tuur Terrible Two, alsof de term speciaal voor hem uitgevonden is. Alles wil hij zelf doen, en liefst op zijn manier. Driftbuien, grenzen aftasten, letterlijk en figuurlijk dwarsliggen. Het passeert hier allemaal de revue, en van een intensiteit die we bij Jef zelden zagen.

Een extra portie geduld, kunt ge dat ergens online bestellen?

🙂

4 gedachten over “Ikke doen!

  1. Met tijd en boterhammen, en ondertussen soms toch wel hilarische situaties zal dat ook wel passeren zeker… ’t is een patatje, maar een lief patatje!

    Like

  2. Als je gevonden hebt waar je dat online kan bestellen, die extra portie geduld, mail je dat dan even door :-)? Wij zitten hier ook in de ‘ik-ben-twee-en-ik-zeg-neen’ fase. Peuterpuberteit, het is me wat 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: