Toeval bestaat niet

Klaar voor een leuk verhaal? Het zou een vervolg op Blogverschijnselen kunnen zijn. Een “Part 2”, en ik heb zo’n vermoeden dat er nog volgen.

Woensdag kreeg ik telefoon van kleine zus. Of ik zin had in de première van de theatertour van Het Zesde Metaal in De Roma? We zijn hier namelijk fan en Mamasha had twee tickets gewonnen, maar kon niet gaan. Een aantal telefoontjes en last-minute-babysit-geregel later vertrokken we richting Antwerpen en werden onze harten geraakt door de innemende Wannes en zijn liedjes. Echt, ga hem, zijn strijkkwartet en die prettig gestoorde Roosbeef zien. Zo schoëne!

Na het concert kochten we een cd voor kleine zus, lieten hem signeren door de artiest hemzelve en informeerden bij de vriendelijke “assistente” naar de huiskamerconcerten. “Stuur maar een mail naar huiskamer@hetzesdemetaal.be en ik bezorg jullie alle info.”

Dat was dus woensdag.

Hop naar vandaag. Deze morgen. Kindjes naar crèche/kamp en we beginnen aan onze dagelijkse routine der openen van de mailboxen. We starten met de werkmail, gevolgd door de persoonlijke gmail, om af te sluiten met de blog gmail. In deze laatste zat een mailtje van Inktvos. Ze is druk bezig met haar 25 voor 25 project met als onderdeel “ontmoet 25 bloggers”. We prikken momenteel een datum om een aantal dames achter de schrijfsels in levende lijve te ontmoeten. Ik antwoord op haar mail en verhuis vervolgens terug naar mijn persoonlijke gmail om toch eens te informeren naar die huiskamerconcerten. Er floept onmiddellijk een antwoord binnen met als afzendernaam dezelfde niet alledaagse Inktvos-naam. Mijn eerste reactie was: hoe komt Inktvos nu in mijn persoonlijke gmail terecht?

Aha, blijken de vriendelijke “assistente” en Inktvos één en dezelfde persoon te zijn, wat wil zeggen dat we elkaar woensdag al ontmoet hebben. Of hoe een grote wereld toch plots zo klein kan worden. Iemand als ik is volledig verbouwereerd door zulks toeval. En oh ja, op 6 december komen Sinterklaas én Wannes naar onze huiskamer. Wat denkt ge daarvan!? Eindelijk een perfect cadeau voor de verjaardag van mijn superman die superfan is!

5 gedachten over “Toeval bestaat niet

  1. Dat is dan weer het nadeel – alhoewel, een toevallige blogontmoeting beschouw ik allesbehalve als nadelig – van een niet zo alledaagse voornaam … Leuk om je te ontmoeten! Wordt binnenkort uitgebreider vervolgd 😉

    Like

  2. Pingback: 20 voor de prijs van 1 « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: