Droomstart

Een paar traantjes bij het afscheid op de eerste dag, nadat hij enthousiast, 10 meter voor ons uit, als koning Tuur de speelplaats op liep. Sindsdien geen traantjes meer gezien. Ik zei het al, hij was meer dan klaar voor de grote stap. Een broer, neef en nichtje die hem de hand reiken om alles te ontdekken, maken het allemaal iets makkelijker natuurlijk.

Je wordt er alleen zo moe van, van zoveel enthousiasme, zeker als je de namiddagdutjes niet meer ziet zitten.

We kunnen maar twee minpuntjes vermelden, het ene al wat vervelender dan het andere. Jammer dat zijn juf net nu twee weken ziek is, nadat we ons een weekend hadden bezig gehouden met hem aan te leren dat ze niet “madam” maar “Anneke” heet. En jammer dat de vermoeidheid ons terug naar af brengt wat de nachttraining betreft. Heel jammer. Voorlopig hopen we op een tijdelijke terugval. To be continued …

6 gedachten over “Droomstart

 1. Oh zo schattig ons Tuurke! Meer dan klaar was hij…En dat van die terugval heb ik nog al gehoord. Volgens mij zal dat snel weer overgaan. Weet je nog dat je schreef dat je dat nog nooit had gezien 1 van jouw 2 jongens die op de mat in slaap valt…en kijk, ’t is al van dat… 😉

  Like

 2. Na een zware werkdag ben ik ook moe, alleen, ik slaap niet op de mat!
  ’t is nog zo klein en oooo zoooo lief… Het is ook een hele aanpassing aan een ander ritme van leven, en dit heeft ook zijn tijd nodig.
  Komt allemaal goed!

  Like

 3. Pingback: 20 voor de prijs van 1 « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: