Mo(oi)leskine

Over het algemeen ben ik een zuinig mens. Weinig verspilling en impulsaankopen ten huize Ineken.

Maar af en toe durf ik diep in de buidel te tasten voor iets moois. Ik heb veel geld betaald voor dit Moleskine+Milk fotoboekje, maar het is perfect. Ik zocht al lang iets leuks om jaarlijks mijn Instagram/Hipstamatic foto’s te bundelen. Veel dingen gezien, in veel prijscategorieën, maar niks dat kon tippen aan dit. Album 2011 staat hier ondertussen mooi te wezen, en binnenkort ga ik aan de slag met mijn foto’s van 2012. Weer iets dat we kunnen schrappen van het to do lijstje. Met het klasseren en tot albums verwerken van mijn virtuele berg “gewone” foto’s vul ik dan wel mijn pensioendagen. Daar zie ik me voorlopig geen meester over.

Als je van plan zou zijn om ook zo’n boekje te maken, dan geef ik je alvast een spaarzame tip. Maak het boekje in de handige software, laat het twee weken rusten, en je ontvangt vervolgens mails die je met kortingen en extra notitieboekjes warm maken om je album af te werken. Handig meegenomen. De tweede keer werkt dat trucje jammer genoeg niet meer …

6 gedachten over “Mo(oi)leskine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: