Zonnen op bezoek

Vorige week kwamen er op een zonnige donderdag 36 zonnen op bezoek. De eerste leefgroep (alle kleuterklassen) van de leefschool is gevuld met kleine sterren en grote zonnen. Tuur is een ster, Jef is een zon. Iedereen mee?

Voor het project “zaaien en planten” werd een uitstap naar de bloemisterij georganiseerd. Ze liepen wild van de eerste warmte, al die zonnen. Even de beregening opengedraaid, en ze waren zo weer afgekoeld. Een bedrijfsbezoek wordt al snel saai, maar niet met superman als gids.

En één zonnetje liep wel heel hard te stralen, terwijl zijn papa de rondleiding gaf.

4 gedachten over “Zonnen op bezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: