Die keer op Ketnet

Vier jaar geleden spendeerden wij onze dagen op een emotionele rollercoaster, tussen een kamer op de materniteit en de afdeling neonatologie. Het was eenzaam op die kamer, zo zonder baby. Bezoek was schaars. De wereld was amper op de hoogte van de onverwachtse geboorte van onze kleine held.

Een smsje van haar, toen redactrice bij Ketnet, bracht wat verstrooiing en ook een stroom van tranen. Stem rond een uur of 4 eens af op mijn zender, was de boodschap. Ik zie ons nog liggen met twee, in een ziekenhuisbed, met natte ogen starend naar de televisie. Schoon moment was het. Voor wie het toen gemist heeft, kijktekeerhierzie! 🙂

2 gedachten over “Die keer op Ketnet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: