De 10 (*kuch* 12) foto’s van 2014

Lieve Kruimels gooide een stokje mijn richting uit. Toon jouw 10 foto’s van 2014. Zij koos er eentje per maand. Ik volg in het aantal, maar niet in de logica van één per maand. 🙂

2014. Door deze beslissing werd het een jaar waarin ik veel samen was met mijn superman. Een jaar van wij met ons twee. Van delen. Ervaringen vooral. Of een stukje taart, in Bergen (Noorwegen). Om mijn verjaardag te vieren.

Bergen

Door diezelfde beslissing bracht ik veel meer tijd door op de bloemisterij. Een plek die ik voordien vaak verwenst heb, doordat ze zo vaak mijn grote liefde opeist. Het is nu meer onze plek. Ik kijk er anders naar, ben er dankbaar voor.

Bloemisterij

We trokken voor onze plek naar een beurs in Zweden. Overtuigden samen bezoekers van ons aanbod. Onderweg, in het venster van onze kajuit, nam ik deze foto. Van een topteam.

Zweden

Zijn rechterhand op mijn linkerbil. Op weg naar het lekkerste etentje van 2014, om onze 8ste huwelijksverjaardag te vieren.

Huwelijksverjaardag

Het was een jaar waarin we heel bewust tijd maakten om samen te genieten.

Genieten

Ik heb niet één, maar meerdere mannen in mijn leven. Drie ridders, samen op een toren in het mooie Sicilië tijdens onze zalige zomervakantie.

Sicilie_toren

De zesjarige ridder beleefde een intens jaar. Eentje met heel wat mijlpalen. Hij nam afscheid van de kleuterklas en van een aantal tanden.

Jef_tand

De jongste ridder groeide. Veel. In lengte, in grappigheid, in deugnieterij.

Tuur_museum

Nog eentje genomen in Sicilië. Het symboliseert mijn 2014. Het jaar waarin ik mijn weg vond.

Sicilie_weg

Alsook moed om eindelijk opnieuw wat te sporten.

Sporten

Tijd voor muziek. De AB blijft onze favoriete muziekzaal, maar wordt serieus op de hielen gezeten door de kleine versie in Erondegem. We missen nooit een Witlofsessie. We krijgen er elke keer weer een avond om in te kaderen. Een avond waarin vriendschap, muziek en de schone dingen van het leven mooi in elkaar vallen.

Witlofsessies

Ah, en de zee. Onze zee, met haar mooie duinen. En de rust die het ons brengt.

Zee

2014, je was geweldig! Ik geef het stokje door aan mijn 3 Secret Santa’s: Het grote boek van Florien, By Marloes Thuis en Nummer 44.

3 gedachten over “De 10 (*kuch* 12) foto’s van 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: