Secret Santa – editie 2014

Ik deed mee dit jaar. Ik lees Tess al jaren. Graag. Ik heb een zwak voor zoekende zielen. En nog meer voor zoekende zielen die goed zijn met woorden.

Elk jaar opnieuw twijfelde ik om deel te nemen aan Secret Santa. Ik vond het zo’n leuk initiatief, maar het drukbezette hoofd haakte telkens op voorhand af.

Toen kwam Tess met een aangepaste, simpele versie, en zat ik met een opgeruimd hoofd. Ideale combinatie. Ik schreef me in, op het allerlaatste nippertje, en kreeg wat later een e-mail met drie adressen voor een dosis mooie wensen.

Ik kreeg één héél mooi kaartje, met kerstbalknoopjes. Er hoorde een gehaakt hartje bij. Met liefde gemaakt door Naadjes en draadjes. Dankjewel Hanne! Het bleef bij één kaartje. Ik vermoed dat de post de grote spelbreker was. De vriendin waarvan een hele reeks geboortekaartjes niet op de bestemming arriveerden, kan ervan meespreken.

SecretSanta_2014

En toch ben ik niet teleurgesteld. Ik heb genoten van de lampjes die gingen branden tijdens het broeden op een idee voor mijn wensen. Ik was content met het eindresultaat en dat waren mijn één, twee, drie Secret Santa’s blijkbaar ook!

SecretSanta_InekenUpdate 26/01/2015: En toen viel er onverwacht toch nog een tweede pakketje in mijn brievenbus! Bedankt Bernardine! Héél blij mee!

Een gedachte over “Secret Santa – editie 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: