Van een boost gesproken …

petit bonheursHet blijft iets bijzonders om bloggers die elkaar lezen op één plek samen te brengen. Het hangt ergens tussen een blind date en afspreken met je beste vriendin. Slaat nergens op eigenlijk. En toch werkt het op één of andere manier.

En petit comité is spannend, maar ook veilig. Een hippe plek binnen stappen met 60 blogsters bleek toch iets andere koek. Hoe zal ik het uitleggen? De drempel van Bar Bidon was niet de enige drempel waarover ik heen moest, zondagmiddag. Gelukkig herkende ik onmiddellijk Kruimels (en zij mij ook), en veroorzaakte mijn verschijning een enthousiaste glimlach op het gezicht van Kelly/Lilith. Een heerlijk vlotte start van een zonovergoten namiddag, volgepropt met positieve energie en leuke gesprekjes.

Ik leen even de foto van Kruimels, een beeld dat het #boostyourpositivity project perfect samenvat! Ik vergat onder invloed van alle indrukken foto’s te nemen. 🙂

9 gedachten over “Van een boost gesproken …

 1. Ik heb dat in het verleden wel eens gedaan, onder andere omstandigheden en met een andere blog, maar ben nooit tuk op grote groepen ‘onbekende’ mensen. Ik weet niet of ik het nog eens zou durven doen.

  Like

 2. Hi, nu is het terug een klein stukje van je post, dus doorklikken naar de blog moet! Veel beter!
  Ik wilde ook je reactie op mijn reactie op de brief aan je 16-jarige zelf liken, maar daarvoor heb ik nu blijkbaar een paswoord nodig en natuurlijk weet ik mijn paswoord niet 😉 Bij deze: LIKE! 😉

  Fijn dat de bloggersbrunch zo tof was!

  xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: