De winnaars!

Dat het plezant was, zo’n verjaardagsmaand. Mooie dag ook om winnaars te trekken.

De onschuldige (vuile) handjes zagen het helemaal zitten om te helpen. Alle groepen werden verzameld in de meest feestelijke versie van een bloempot hier beschikbaar. Nog even ter verduidelijking:

Voor de blauwe groep heb ik nog een leuke verrassing. Toen ik tussen alle fijne reacties Oon zag verschijnen, was ik bereid om de trekking te saboteren zodat zij als winnaar van het verblijf in ons appartementje uit de bus zou komen. Oon is een straffe in veel zaken, onder andere in schoon reisverslagen schrijven. Ik zou dan ook heel benieuwd zijn naar haar ervaringen in woord en beeld. Er komt een cadeaubon je richting uit Oon!

Niet fijn voor alle andere deelnemers, zo iemand die een voorkeursbehandeling krijgt, zei een stemmetje in mijn hoofd. Mijn opspelend rechtvaardigheidsgevoel zorgde er voor dat ik ons verhuurkantoor contacteerde. Blij toen ik gisteren te horen kreeg dat ze bereid zijn de kosten te delen zodat we een tweede cadeaubon tevoorschijn kunnen toveren. Weg met het terechtwijzende stemmetje! 🙂

Terug naar de trekking. Er werd geconcentreerd geschud onder ernstig toezicht, geholpen met lezen, geposeerd met de winnaars, en dit alles op een zee van groeiende azalea’s.

Winnaars_ineken5jaar_1Winnaars_ineken5jaar_2Winnaars_ineken5jaar_3

Proficiat SirBotex, Lena Lina, Barbara Wille en prinses op de kikkererwt! Ik neem volgende week contact met jullie op.

Fijn weekend!

28 gedachten over “De winnaars!

  1. Mooi gebaar Ineken! En net als Gerhilde blij dat Prinses Cadzand heeft gewonnen 🙂 (waar ik ooit voor de eerste keer straciatella-ijs en bloemkool in witte saus at :-), een jaar of 33 geleden, schat ik)

    Geliked door 2 people

  2. Pingback: Teer. Lang. Diep. | En ze leefden nog groen en gelukkig

  3. Pingback: Comfort | En ze leefden nog groen en gelukkig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: