Fan van Flow, en van kleine zus

Ik zag het voor het eerst hier, al een tijdje terug. Had er nog nooit van gehoord, maar was fan op het eerste gezicht, zonder er ooit eentje in het echt te doorbladeren. Toen waren ze hier nog niet zo makkelijk te verkrijgen, maar een paar weken later was ik bij mijn zus en wat zag ik daar tussen alle boekskes liggen? Juist ja, een ganse reeks van deze. Mijn kleine zus is namelijk een “rappe” zoals ze hier zeggen. Grof gesteld is ze van ons tweeën altijd met alles eerst, al gans mijn leven (behalve met bloggen, bedenk ik me nu plots).

Soit, kleine zus had plots niks meer aan mijn bezoek, want ik was een paar uurtjes zoet met al dat kijk- en leesplezier. Naast een “rappe” is kleine zus ook een kei in verjaardagscadeautjes uitkiezen voor grote zus. Ze kent me goed, hoe verschillend we ook zijn. Zo gaat dat met zussen. Vorig jaar gaf ze mij een cadeaubon om hier te spenderen, een topcadeautje. Dit jaar verwende ze mij met een abonnement op Flow. Wederom een topcadeautje!

Nu valt hier dus om de zoveel weken een fijn boekje in mijn brievenbus. Eentje dat nooit bij het oud papier zal belanden, want het is zo schoon, zo inspirerend en zo anders. Ik kijk al uit naar mijn volgende Flow, én naar het volgende verjaardagscadeautje van mijn kleine zus!

Een gedachte over “Fan van Flow, en van kleine zus

  1. Pingback: Catch up « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: