Mama en Papa

En hupakee, op een week tijd rollen hier de eerste twee woordjes uit kleine kleine man zijn mond. Hij begon met mama (gelukkig maar) en amper een paar dagen later volgde ook papa. Hij heeft ook goed door dat we het schattig vinden en blijft het dus maar herhalen. Het zou leuk zijn voor grote kleine man als zijn naam het derde woord zou worden …

Broertjes

Ondertussen heeft hij ook het kruipen onder de knie, of beter onder de knieën, want hij gebruikt ze nu, in plaats van zich over de grond voort te slepen in ware paracommando-stijl. Een groeisprong, zouden de handleidingen zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: