Blogrollen – de vertellers

Ik ben naar aanleiding van mijn eerste opname in een blogroll aan het nadenken over de blogroll die in de kolom hiernaast moet komen. Zet je er alle blogs in die je volgt of enkel deze van wie je echt echt fan bent, deze waarbij er een glimlach op je gezicht verschijnt als er bij het openklikken een nieuw bericht opduikt?

Als ik de glimlach als criterium neem dan vallen mijn favorieten allemaal onder de categorie blog pur sang (denk ik). De echte vertel-blog, waarbij elk stukje een mooi schrijfsel op zich is, waarbij al dan niet alledaagse onderwerpen vanuit een originele invalshoek belicht worden, waarbij je de neiging hebt zinnen of stukjes te herlezen omdat het zo helder, verrassend of gewoon schoon verwoord is. Van mij zouden deze vier geweldige blogmadammen zo een column krijgen in één of ander magazine (als dat al niet het geval is).

Ik ben er zeker van dat er hier in Blogland binnen deze categorie nog voor mij onbekende pareltjes te vinden zijn. Vertel het mij!

3 gedachten over “Blogrollen – de vertellers

  1. Drie van je vertellers volg ik ook en je hebt gelijk: zij verdienen absoluut ruimte in de boekskes. Jaloers ben ik, op hun manier om de alledaagse dingen op zo’n toffe wijze neer te schrijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: